اخبار

مرکز اقتصادی و رفاهی کانون وکلای خراسان شروع به کار کرد

0
آخرین خبر
مشاوره تلفنی مشاوره متنی مشاوره حضوری همراهی در جلسه قرارداد

روابط عمومی کانون وکلای خراسان در اطلاعیه ای از آغاز به کار مرکز اقتصادی و رفاهی کانون وکلای دادگستری خراسان خبر داد.

به نقل از روابط عمومی کانون وکلای خراسان (رضوی و جنوبی) با تصویب تشکیل مرکز اقتصادی و رفاهی در کانون وکلای دادگستری خراسان طبق مصوبه دی ماه ۱۴۰۰ هیات مدیره، این مرکز آغاز به کار کرد.

اساسنامه  این مرکز در ادامه آمده است:

ماده ۱-  در راستای ارتقای منزلت اجتماعی و اقتصادی وکلا و با هدف ارایه خدمات اقتصادی و رفاهی به آنان، مرکز اقتصادی و رفاهی کانون با وظایف و اهداف مشخص شده، تشکیل گردید.

ماده ۲- مرکز اقتصادی و رفاهی کانون، مرجع برنامه ­ریزی، پیگیری و نظارت بر اجرای برنامه‌ها و امور اقتصادی و رفاهی وکلا و کارآموزان عضو کانون وکلای دادگستری خراسان می باشد.

ماده ۳- با تصویب این طرح در هیات مدیره کانون،کمیسیون رفاهی کانون منحل و وظایف و اختیارات آن به مرکز اقتصادی و رفاهی کانون انتقال خواهد یافت.

ماده ۴– اهداف تشکیل مرکز اقتصادی و رفاهی کانون عبارتند از:

۱-۴- برنامه ­ریزی و اقدام در جهت تأمین امکانات رفاهی برای وکلا، کارآموزان و خانواده­ های آنان، در زمینه­ های مختلف از جمله درمان، سفرهای زیارتی، تفریحی و علمی، تحصیل وکلا، کارآموزان و فرزندان آن­ها، خرید لوازم خانگی و…

۲-۴- ایجاد تعامل با صندوق حمایت کانون وکلا و بهره ­گیری از ظرفیت ها و فرصت های صندوق مذکور در راستای بهبود وضعیت اقتصادی و رفاهی وکلا

۳-۴-  بهینه کردن مدیریت دفاتر وکلا از طریق ارایه آموزش ­های ویژه به نیروهای انسانی شاغل در دفاتر وکلا یا موسسات حقوقی از جمله مدیر دفتر و منشی و ارایه گواهی گذراندن دوره های تخصصی مربوطه به این نیروها

۴- ۴- تسهیل و بهبود فعالیت دفتری وکلا از طریق شناسایی، خرید و توزیع نرم افزارهای تخصصی وکالت و نرم افزارهای CRMیا مدیریت ارتباط با مشتریان (موکلان)

۴- ۵-  ایجاد ساز و کار مناسب جهت بهره ­مندی وکلا و کارآموزان از شرایط ویژه خرید و تخفیف های فروشگاه ها و برندهای معتبر در قالب طرح “وکیل کارت”

۴- ۶-  بررسی و پیگیری اجرای روش­های سرمایه ­گذاری وکلا در خرید دفتر از جمله دفتر مشارکتی، دفتر مالکیت زمانی و …

۴- ۷-   ایجاد ساز و کار مناسب جهت حمایت از وکلای جوان و کارآموزان در خصوص اجاره دفتر و خرید تجهیزات دفتری و راه اندازی آن.

۴- ۸-  بررسی و پیگیری اجرای روش­های تامین مسکن وکلا

۴- ۹-  انجام مذاکره و تفاهم با بانک­ها و موسسات مالی و اعتباری در جهت اعطای تسهیلات بانکی مورد نیاز وکلا از جمله وام ازدواج، وام خرید دفتر، وام جعاله تجهیز دفتر، وام خرید خودرو با شرایط ویژه و …

۴- ۱۰-  بررسی و پیگیری اجرای روشهای خرید خودرو برای وکلا مانند مذاکره با نمایندگی های فروش خودرو در راستای فروش اقساطی یا اعطای امتیازات دیگر لیزینگ خودرو به وکلا

۱۱-۴-  بسترسازی جهت ورود مطمئن وکلای علاقه مند به بازارهای سرمایه همچون بورس، رمزارزها با حفظ شأن وکلا و با ترتیبات اطمینان بخش و آگاه سازی وکلا از ریسک ها و آسیب های بازارهای مذکور

۴- ۱۲- بررسی و پیگیری راهکارهای ورود وکلا به بازار املاک و مستغلات شامل مسکونی، زمین، تجاری و ویلا و .. با انواع روش های خرید مشارکتی، سهام پروژه، فروش متری و …

۴- ۱۳–  بررسی و پیگیری پوشش های حمایتی بیمه ای برای وکلا و کارآموزان و خانواده های آنان اعم از بیمه درمان، حوادث و مسوولیت

ماده ۵- مرکز اقتصادی و رفاهی کانون متشکل از پنج عضو شامل رئیس مرکز و چهار عضو دیگر می باشد. رئیس مرکز توسط رئیس کانون تعیین می گردد و چهار عضو دیگر از بین وکلای علاقه مند به فعالیت در این حوزه توسط رئیس مرکز پیشنهاد و پس از تایید رئیس کانون، به عضویت مرکز در خواهند آمد.

ماده ۶-  مرکز اقتصادی و رفاهی مجاز است برای تحقق اهداف و مأموریت‌های تعریف شده در این طرح، با اخذ مصوبه هیات مدیره کانون، نسبت به تأسیس نمایندگی در هر یک از استان خراسان جنوبی نیز اقدام نماید.

منبع: مرکز اقتصادی و رفاهی کانون وکلای دادگستری خراسان 

2 2 1 - مرکز اقتصادی و رفاهی کانون وکلای خراسان شروع به کار کرد

دادستان کل کشور: مسئولان کانون وکلا باید از این موضع به طور کامل خارج شوند

مقاله قبلی

طالبان وکلای افغانستان را ملزم به شرکت مجدد در آزمون وکالت کرده است

مقاله بعدی

شما همچنین ممکن است دوست داشته باشید

نظرات

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر در اخبار